Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

DTP OPERASYONU ŞIRNAK’A DA SIÇRADI

 

28.4.2009 12:03:30

29 Mart Yerel Seçimleri Sonrası DTP’ye Yönelik Başlatılan Operasyonlar Kapsamında Şırnak, Cizre Ve Silopi'de Yapılan Ev Baskınlarında 15 DTP'li Gözaltına Alındı. Önceki Gece Başlatılan Operasyonlarda Bu Dönem DTP’den İl Encümeni Seçilen Emin İrmez’de Gözaltına Alındı.

 

 


G.ŞIRNAKHABER- DTP'ye yönelik 14 Nisan'da başlatılan operasyon devam ediyor. Şırnak merkez başta olmak üzere Cizre ve Silopi ilçelerinde önceki gece saat 01.00 sıralarında çok sayıda eve baskın düzenlendi. Baskınlara katılan özel hareket timleri ve polislerin, bazı evlerin camlarını kırdığı kapıları zorla açtığı belirtilirken, baskın yapılan evlerde aramalar yapıldı.

Yapılan baskınlarda DTP'li İl Genel Meclis Üyesi Emin İrmez, YDG-M üyeleri Abdulaziz Bulut, Kader İdin ve Hurşit Külter, Silopi'de YDG-M üyeleri Serdar Şavluk, Zıver Mete ve İsmet Tokay, Cizre'de DTP MYK Bekir Kılıçaslan, YDG-M üyeleri Doğan Küçük, Agit Küçük, Mesut Kar, Serdar Özkül ile Demokratik Özgür Kadın Haraketi (DÖKH) üyesi Nazdar Ecevit, DTP Üyesi Mehmet Dalmış ile ismi öğrenilmeyen bir kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 15 kişi, Şırnak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Bu arada birçok eve yapılan baskınlarda da aranan kişilerin bulunmadığı bildirildi. Operasyonların seçim sonrası yapılmış olması ise herkesi endişelendiriyor. Seçim öncesi yaşanamayan gözaltıların neden seçim sonrası yapıldığı ise herkes tarafından merak ediliyor. Genelkurmay Sekreterliğinin olağan basın toplantısında sarf ettikleri sözlerde oldukça manidar. Seçim sonrası yapılan olağan aylık basın açıklamasında Güneydoğu’da yaşanan DTP yükselişi tehlikeli ve kabul edilemez olarak değerlendirilmişti. İşte bu nokta da DTP’lilerin tek tek gözaltına alınmaları ve özellikle üst düzey yöneticilerin yakalanması bir sindirme politikası olarak görülüyor. DTP Milletvekili Hasip Kaplan’da yaptığı bir basın açıklamasında dinlenme olaylarına olan öfkesini belirti ve sadece DTP’lilermi dinlenmiş özel hayat diye bir şey bırakılmamış dedi. Yaşanan gelişmeleri endişe ile takip eden Şırnaklılar artık telefon görüşmelerine bile dikkat etmeye başladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337949

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber